Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Огляд дозволів на викиди в атмосферне повітря декількох підприємств у п’яти промислових містах

Матеріал підготовлено в рамках реалізації кампанії за чисте повітря в містах східної України громадськими організаціями “Арніка” (Чехія) і центр екологічних ініціатив  “Екодія” (Україна).

Коли у підприємства закінчується термін дії дозволу, воно має пройти процедуру отримання нового. У цьому випадку у громадськості є можливість подати свої коментарі та зауваження, зокрема, щодо обов’язкових умов зі скорочення викидів, як умови видачі нового дозволу. Якщо промисловий об’єкт є новим, реконструйованим або розширеним він повинен отримувати дозволи у рамках процедури ОВД. У цьому випадку можливості для участі громадськості є більш широкими.

Завантажити:

Огляд дозволів на викиди в атмосферне повітря

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: