Українська громадянська мережа. Різні промислові міста – однакові проблеми.
Все про повітря

Cемінари з проблем забруднення повітря від промислових підприємств

3. 6. 2018,

ГО Центр екологічних ініціатив “Екодія” у партнерстві з чеською громадською організацією “Арніка” запрошує взяти участь в семінарах по темі промислового забрудення повітря. Три одноденні семінари пройдуть в наступних містах: 17 червня – Запоріжжя, 30 червня – Дніпро, 1 липня – Кривий Ріг (програма ідентична).

На семінарах будуть розглянуті такі теми:

  • Поточний стан моніторингу та контролю за якістю повітря, а також контроль та моніторинг викидів від промислових підприємств. Кроки України по наближенню законодавства до норм ЄС. Досвід Чехії.
  • Медичні аспекти промислового забруднення повітря. На що треба звертати увагу, чи можна довести зв’язок між забрудненням повітря і захворюваністю, тощо.
  • Як проводяться заміри забруднення повітря, води і грунту. Нюанси системи. Як тлумачити результати.
  • Судові справи проти великих забруднювачів – практичний досвід.

Реєстрація обов’язкова, кількість місць обмежена. Просимо вас підтвердити участь у заході, заповнивши реєстраційну форму до 13 червня 2018 року. Ми повідомимо про точне місце проведення семінару не менше ніж за три дні до початку усім, хто зареєструвався.

Участь в семінарах безкоштовна. Ми не відшкодовуємо учасникам дорогу, але під час заходу пропонуємо каво-брейки і вегетаріанський обід.

Завантажити постер семінару (PDF)

Про нас

Програма "Чисте повітря для України" реалізується з 2017 року неурядовою організацією Arnika (Чеська Республіка) у співпраці з місцевими громадськими ініціативами з різних регіонів України за фінансової підтримки Transition Promotion Program Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Ви можете знайти більше інформації про нашу діяльність та можливості участі або поділитися з нами своїми думками, надіславши повідомлення на адресу info@cleanair.org.ua.

Координатори:

Партнери програми:

Донори:

Інформаційні партнери: